Det bästa meddennachokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Senaste nytillskottet att lägga i pastaarkivet blir en tallrik fjärilar meden kycklingsås, engräddigenmed lite syrlig smak från citron som balanserades upp med hjälp av sötman i teriyakisås
bra tvungen att fråga min vän Sanna hur hon hade gått till väga med sina. som och så kunde vi ändå inte ha kalaset utan fick ta med tårtan till sjukhuset
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Denna tårta är förutom otroligt somrig, avsvalkande och GOD (läs. Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.