- Läs hela inlägget här 220 g smör. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Det har jag inga bra förslag på idag. I klassikern Sju sorters kakor finns ett avsnitt som heter Utan ugn fyllt av recept på kakor och sötsaker som alltså inte gräddas i ugnen
På söndag är det första advent och för att underlätta för oss Viktväktare så kommer här 5 tips på kakor som kostar max 3 flex smartpoint per kaka. Saffransskorpor (2-3 smartpoints per skorpa)
-). Innan lunch hade Agnes ridlektion, sedan var det hem en stund för att äta lite värmande soppa (det blåste ganska kallt på f m här) och efter det åkte Anders och jag till Oliver för att ta ut honom på en promenad
När recept på ”nyttiga kakor” och olika hälsosamma efterrätter/frukostar läggs upp brukar jag ofta få reaktionen om att ”Det där kan inte vara så nyttigt, eh
Förra helgen var den experiment som gällde och nu är dags att leverera på riktigt. För att en kock ska kunna gör sitt bästa så krävs det… kakor på bordet
I söndags bakade jag och storebror ut den och kakorna åts upp på ett kick. Sätt ugnen på 180 grader. Skiva rullen i 1 cm tjocka skivor och lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper
Receptet hittades på igår kväll. Blanda Jordnötssmör* efter behag (beroende på hur tjock "frosting" du vill ha") med lite vatten och ev sötning och kokosolja
Idag skulle jag ha lite kompisar på besök så jag passade på att baka supergoda have kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla bollar stora som en 5 krona och lägg på ett bakplåtspapper. Grädda i ugnen 10-15 minuter
Denna gången testade jag Saffranskaka på mix smaken var helt ok men jag tyckte den vart rätt torr trots att jag tog ut den långt innan angivna tid på paketet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.