Servera fisken med ärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Låt rinna av ordentligt och mixa tillsammans med crème fraiche, riven pepparrot och salt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Smaka av grundsåsen med salt och peppar. Vanlig husmanskost, så snabbt & enkelt. Tillsatte frysta ärter bland fisken, saltade & pepprade den och fortsatte ångkokningen
lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
pepparrot, riven. Lägg i en långpanna och strö över rikligt med grovt salt. Fyll på med vatten till hälften och lägg resten av ingredienserna utom fisken
Ångad torsk600 g torskrygg, skuren i 4 bitar 20 g smör salt. 1Kålsallad med gurka0,5 spetskål, grovt skuret 1 gurka, skalad och grovt skuren 2 citroner, saften 50 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.