Lägg räkorna på torsken och toppa medpepparrotoch dill. Servera med nykokt potatis. Bryn under tiden smöret tills det fått en nötig färg och riv pepparroten fint
Ta då bort det från plattan och häll över det i en kanna. Stekt abborre medbetor, brynt smörhollandaise ochpepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk
Fett behövs inte eftersom fläsket släpper i från sig så mycket fett. Sila av buljongen i sil och i duk så du slipper partiklar och får en fin buljong, smaka av med lite salt om det behövs
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånochmed i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
snitta försiktigt bröden med en vass kniv och sätt in dem i ugnen. -)brödet är jättegott och blev faktiskt precis så vackert och gott som jag hoppades utan att man behövde några magiska brödfingrar
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. Förra året på Morsdag fick jag en kokbok med japanska recept som jag pinsamt nog inte lagat något ur ännu
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.