Just den här gången räddade jag en låda misshandlade ekologiska kvisttomater från att dö stora mögeldöden, men självklart funkar det att laga såsen på burkade, hela kvalitetstomater om man tycker att färska känns för lyxigt
Våga göra bearnaisesåsen frångrunden. Blir det för hett ta bort från plattan ett tag. Tag kastrullen från plattan och ställ på en fuktig disktrasa så står kastrullen stadigare
Vispa soppan med en ballongvisp så att skalresterna fastnar i vispen och skaka av dem i en skål vid sidan om, så att soppan blir len och fri från skalen
Degreceptet kommer ursprungligen från Reddit, och ser ut som följer. Pizzadegen är ju så klart grunden i det hela, är den kass kan man lika gärna ge upp
Receptet på bearnaisesås kommer från Olofs favoritkock Per Morberg. Smält smöret sakta i en kastrull, och ta det sedan från plattan, men försök ändå varmhålla det lite grann
Man kan fråga sig vad det egentligen innebär att laga mat frångrunden. Ska man verkligen laga mat frångrunden på riktigt så bör man rimligtvis mala sitt eget mjöl och bara använda färska råvaror
Det fick bli hemmagjorda hamburgare frångrunden och svaret på frågan om det är någon skillnad. Vi har en elektrisk från Philips och den fungerade riktigt bra men annars finns det ju klassiska vevmodeller och också som tillbehör till köksmaskiner osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.