Ärtpestorisoni med vitlöksstekt portabello och passionsfruktssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram gröna ärtor , tinade
  • 50 gram solroskärnor
  • 0.75 kruka(or) mynta
  • 0.5 st citron(er) , saften
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 4 port risoni
  • 8 st portabellosvampar
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 2 msk olivolja
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 0.5 st salladshuvud
  • 0.5 st gurka
  • 1 st äpple (n)
  • 1 olivolja
  • 1 balsamvinäger
  • 1 salt
  • 1 st passionsfrukt (er)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.