"Men mamma, bara för att man gör en dum grej betyder inte det att man är en dum person. Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och dethär receptet är väl ungefärdet enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affärensom sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Detärdärfördu bara kan använda äkta grädde som surnat som gräddfil/creme fraishe. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. I morgon ärdet fredag. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören som gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.