Äppleglögg, glöggpastej och pepparkaksrullade getostbollar
hd.se
hd.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 15 minuter
  • 1 l torr äppelcider eller äppeljuice
  • 3 cm färsk ingefära
  • 2 kanelstänger
  • 3 stjärnanis
  • 3 kardemummakapslar eller
  • 5 kärnor cirka
  • cirka
  • 3 tsk citronsaft
  • 1 1/2-2 dl calvados
  • 2 msk råsocker
  • 1 apelsin
  • 20 snittar
  • 15 minuter Leverpastej
  • 1 tub leverpastej
  • 2-3 msk glögg
  • nymalen svartpeppar
  • 1 paket rund pumpernickel
  • 1 päron
  • 1/2 citron färsk timjan
  • 20 stycken
  • 15 minuter
  • 450 gram chèvre
  • 3 msk crème fraiche
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.