Skala (eller behåll skalet på), kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor eller bitar. 11 msk kanelSå här gör du 25 minuter Sätt ugnen på 225 °C. Grädda på 225 grader i mitten av ugnen i 15-20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun
Skala (eller behåll skalet på), kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor eller bitar. 11 msk kanelSå här gör du 25 minuter Sätt ugnen på 225 °C. Grädda på 225 grader i mitten av ugnen i 15-20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun
GLUTENFRI ÄPPELPAJ med ROSOR. Eftersom jag plockar äpplen så fort jag ser dem och redan har kokat en massa äppelmos var jag tvungen att hitta på något med alla äpplen i kylen
Gjorde en gammal favorit idag till kvällsmål, var så otroligt sötsugen men ville inte ge med mig och käka upp de galet sockerfyllda bullarna i frysen så kom på att varför inte göra lite äppelpaj la idastyle
Det spelar ingen roll att det är kanelbullens dag idag, jag är helt såld påäppelpaj just nu. Jag skyller på höstvädret, som gör att man helst inte vill göra så mycket annat än att krypa upp i sin fåtölj med en bok och dricka té och äta äppelpaj med så mycket vaniljsås att pajen knappt syns
Fick hem en påse blandade äpplen från svärfar och blev så sjukt sugen påäppelpaj. Jag försöker att inte äta så mycket kolhydrater i form av mjöl och socker
Bred ut havregrynsblandningen ovanpå äpplena. Sätt ugnen på 225°. Denna "paj" är otroligt enkel att laga till, den smakar väldigt gott och med sitt näringsvärde är den ett hälsosamt alternativ till en riktig äppelpaj
Vispa ägg och socker. Blanda grädde och mjölk och vispa ner mjölet i blandningen. Vispa ihop alltsammans och koka upp under ständig vispning tills det fått ett rejält uppkok
Bred ut havregrynsblandningen ovanpå äpplena. Sätt ugnen på 225°. Denna "paj" är otroligt enkel att laga till, den smakar väldigt gott och med sitt näringsvärde är den ett hälsosamt alternativ till en riktig äppelpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.