Äppelknyckarkorv av Svensk Rapsgris - en rejäl korv med smak av sensommaren
- Spisat.se - Matblogg med mera!
- Spisat.se - Matblogg med mera!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g sida av rapsgris, den köttiga delen, mald
  • 350 g sida av rapsgris, den feta delen närmast svålen, mald
  • 350 g fläskkarré av rapsgris, mald två gånger
  • 100 g charlottenlök, smörstekt
  • 90 g kallt vatten, ev hälften torrt vitt vin
  • 20 g koncentrerad äppeljuice
  • 10 g salt
  • 5 g svampfond, torkad (byts ut mot färsk till hösten)
  • 2 g timjan, torkad
  • 1½ Fast äpple i tärningar 5x5x5 mm Sort efter säsong.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.