Äppelkaka och äppelpaj brukar gå hem hos de flesta. Väljer du att använda ägg istället skippar du krossade linfrön och tillsätter äggen i mjölmixen istället
1. Smörj en kakform och bröa den med mannagryn. 2. Blanda vetemjöl, socker och bakpulver. 3. Finfördela det rumstempererade margarinet med en gaffel, eller med fingertopparna, i mjölblandningen tills det blir en grynig massa
Tillsätt äggen och yougurten. Skär dem i tunna klyfotr och lägg dem i kakan. 2 ägg. 2 ägg. Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner äggsmeten. 2 ägg. 2 ägg. Om man ska ha många gäster, eller om man tänker att när man ändå bakar så kan man göra stor sats för att frysa in, då är långpannebak en kanonidé
Vispa ägg och socker fluffigt. Smält smöret och vänd ihop med äggsmeten. Vispa ägg och socker fluffigt. 3-4 äpplen2msk kanelLjust muscovadosocker2dl strösocker1ägg75g smör2dl rismjöl1tsk bakpulver
Vispa ägg och socker riktigt pösigt och vänd ner mjölken. 4 hela ägg. 4 hela ägg. Hej på er,. Visst är det väl härligt med vår, tänk att det snart är sommar
Lägg äpplena över. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt tills det blir fluffigt och vitt. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.