Det handlar om ljuvliga kardemummacupcakes fyllda med äppelmos och cream cheese frosting. Men man kan också skära ut en bit i mitten av muffinsen med en sked eller en kniv, fylla den och lägga på locket
Här ser ni några kardemummacupcakesmed crunch, eller kallas det för crumble. Frostingen är en enkel creamcheese som passar perfekt med kardemummasmaken
Äppelpaj med kokossocker och mandelmjöl. Pudra på rikligt med kanel. Finfördela med händerna tills alla klumpar av smör försvunnit och smula sedan degen över äpplena
Minipavlova med smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde. Med smak av vanilj, toppade med hemgjord lemon curd och en rejäl klick fluffig vispgrädde
Smörja och mjöla en form med löstagbara kanter. Kolla med en provsticka att kakan är genom gräddad. Vispa äggen lätt, häll ner dem i kastrullen och rör om, helst med en träsked
Vispa grädde till en fin konsistens och blanda det med vaniljkrämen. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera med jordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Jag valde att söta med agavesirap, har märkt att jag får väldigt ont i magen när jag äter sötningsmedel, plus att jag inte är så förtjust i smaken av sukrin eller stevia
Serverad med vaniljgrädde. RABARBERKAKA MED VANILJGRÄDDE (LCHF). Rabarberkaka. Under rabarbersäsongen är det många som använder rabarber flitigt till pajer, krämer och kakor
Lemon curden gör att den känns lite lyxig, använd de bär du har tillhands att garnera med. Curden gör du med fördel dagen före, rulltårtan fixar du snabbt ihop samma dag, det blir godast
Sommar, sol och sena kvällar fyllda med grilldoft i luften. et kan man dessutom ta tillfället i akt att avsluta middagen med en simpel, grillad dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.