ännumera choklad. 28 Sep. 06. 29. 1kommentarer. Detta är den andra tårtan som jag gjorde till min dotter. Det är banan bottnar fyllda med en dulche de leche frosting samt en bountycream
7 november 2013. -. Att laga en pâté hör till det roligaste man kan göra i köket. Det är ett litet projekt i sig där det gäller att få alla smaker att harmonisera
Under veckan har vi plockat mängder med blåbär här ute i skogen. Så det har blivit både paj, muffins, kaka, whoopie pies och rulltårta med blåbär, och ännu är dem inte slut så mer lär det bli
Samlar ständigt på mig goda recept och inspiration på nätet och ifrån tidningar. I tidningen Buffé från Ica blir man ständigt frestad att prova på nya rätter och smaker
Frukost, frukost och ännumera frukost. Kan det bli för många frukostinlägg. Jag säger nej. Idag gjorde jag bovetegröt med hallondryck (1dl frysta hallon, 1,5dl apelsinjuice, 3/4dl bubbelvatten - mixa) och såklart den obligatoriska koppen med te
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Idag har den sin givna plats på påskaftonsbuffén. Den ska få hedersplatsen på påskbordet, och jag tror farmor Siri ler i sin himmel när vi sitter och mumsar och pratar minnen från förr
Glad Påsk. Ja, idag är påskäggsletardagen här till barnens stora glädje. Påskafton är kommen, och jag misstänker att många kanske redan i detta nu förbereder för dagens matfestligheter
något fort gjort och enkelt att göra om du får besök i påsk är rulltårta, men det kan faktiskt vara lite klurigt också, men så snart du fått in snitsen på hur länge du bör vispa, ugnsgraderna och vändningen när den svalnat så är det väldigt kul att kunna, för variationen är ju enorm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.