Man lär sig så länge man lever och det stämmer verkligen. Jag har alltid funderat på varför en del tar bort den tunna hinnan på baksidan av revbenen innan de marinerar eller ”rubbar”
Lägg fisken i en ugnsform. Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Vi åt en jättegod lax till lunch idag, dippsåsen var det bästa. Försöker äta fisk två dagar i veckan, det är inte alltid så lätt att variera sig men testar lite nytt ibland
En lasagne är helt enkelt aldrig fel. Jag älskar att experimentera med köttfärssåsen som till största delen är det som avgör vad lasagnen till slut smakar
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännugodare än jag trodde
Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.