Det är roligt ochenkelt att göra egen fäskost. Billigt därtill och så blir den vacker att titta på,både under själva tillverkningsprocessenoch när den är färdig
Även vi lagar det allt som oftast, och ofta blir det med samma ingredienseroch samma kryddning, men det går ju faktiskt att variera köttfärssåsen i det oändliga, om man har lite fantasi och kreativitet, vilket man kanske saknar när man kommer hem efter en stressig dag på jobbet ochbarnen är hungriga och griniga, men det går
Jag valde att förlägga alla mina kalorier på ett och samma mål - middag på kvällen tillsammans medfamiljen (som fick lyxa till det med färdigbearnaise)
Suttit där med de röda hattarna på sned i goda vänners lag, haklappen på plats och slurpat i sig det goda från klorna samtidigt som man petat runt med spetsiga skaldjursbestick
Lägg köttbitarna i grytan tillsammans med, schalottenlökarna, vitlöken, morötterna ochlagerbladen. Jag lever ett vanligt liv, med arbete, och stor familj
Receptet fick vi prova oss fram med för att få det så nära våra matminnen som möjligt, inte heltenkelt av förklarliga skäl - det är ju några år sedan vi åt middag i matan
Ett recept på en god vardagsrätt tänkte jag bjuda på idag. Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Ännu ett recept på en lättlagad vegetarisk maträtt som passar bra att laga i sommarvärmen. Denna nudelwok, med vitkål och ägg, kanske inte ser så mycket ut för världenmen smakar förträffligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.