Skär älgsteken i tunna skivor och servera medbräseradvitkål, svampsås, broccoli och rödbetor. Skär äpplet i tunna skivor med hjälp av en osthyvel och toppa vitkålenmed
Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga
Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Smaka av med salt och peppar. En klassisk söndagsstek med nya tillbehör. Mycket spännande har hänt den senaste tiden och det har därför inte blivit så mycket bloggande (eller matlagande för den delen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.