Älgstek med kantareller och jordärtskocka
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 kg
  • älgstek
  • 1 st
  • hel vitlök
  • salt och peppar
  • smör och olja till stekning
  • 1 msk
  • enbär
  • 1 st
  • gul lök
  • 3 dl
  • vatten
  • 1/2 dl
  • vitvinsvinäger
  • 1 st
  • köttbuljongtärning
  • 1 st
  • gul lök
  • 1 tsk
  • torkad timjan
  • 3 dl
  • madeira
  • 2 msk
  • messmör
  • 1 msk
  • maizena
  • smör till stekning
  • 6-8 st
  • jordärtskockor
  • 8 st
  • potatisar, gärna mandelpotatis
  • 3 dl
  • grädde
  • 1/2 dl
  • mjölk
  • 1/2 kg
  • rensade kantareller
  • salt och peppar
  • smör och olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.