Förbered kycklingen genom att krydda runt om med salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Hacka timjan och blanda med potatis och svamp när den är klar
Så simpelt med så otroligt gott. Jag lovade att slutföra inlägg som jag påbörjade tidigare idag. Här kommer bilder och recept på denna super enkla rätt som alla klarar av att göra, men som blev så
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färskachampinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Blanda pastan med gräddblandningen och lägg det på ett fat eller form. Fräs champinjonerna och salta och peppra och lägg på en tallrick när dom är klara
Enkel, lättgjord men väldigt god blir den här pastan, som passar bra nu i kräfttider, i synnerhet för er som inte gillar att pilla med kräftor och söla ned er
Gräddig julgryta med Sojabitar & FärskaChampinjoner. Alldeles utmärkt till och med. Grytan får smak av färskachampinjoner, små steklökar, vitlök, rosmarin samt rödvin utöver sojabitarna från Hälsans Kök och serveras gärna till saltrostade potatisar
Ta fram champinjonerna, ta bort smuts och skräp med en liten borste. Börja med tomatsåsen. Dela champinjonerna i fyra delar och stek på svag värme (gärna i en teflonpanna under lock) tills allt vatten som kommer ur svampen kokat bort
Skala steklöken, men behåll den hel, fin hacka vitlöken och dela champinjonerna i mindre bitar. Tillsätt finhackad rosmarin, champinjoner, salt och grytbitar och höj värmen något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.