Krydda köttet med salt och peppar. Skiva gurkan tunt med osthyvel. Glöm inte att spara sky från steken och blötläggningsvattnet från svampen till den goda svampsåsen
Ikväll blev det vanlig hederlig fläskfilé i ugn tillsammans med så kallad "crashedpotatoes" och en sås med fetaost och soltorkade tomater som jag freestylade ihop
Alltså om kött och potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Älgfilé. En bra och lagomt lyxig & enkel maträtt en Lördag, man vill ju inte stå alldeles för länge vid spisen när man äntligen får koppla av en helg, sanslöst gott med ett glas vin och tända ljus
Älgfilén. Ringla på lite olja, rosmarin och två vitlöksklyftor (skalade och tilltryckta med kniv). Ställ in tomaterna i ugnen tillsammans med potatisen tills de mjuknat
Krydda köttet med salt och peppar och bryn det hastigt runtom i olja och smör i en stekpanna. Vänd ner smörblandningen i kålen och tillsätt ¾ av parmesanosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.