Rör samman färsen med saltet. Lägg upp färsen på en fuktad skärbräda, platta till färsen lite och lägg ostbitar utmed mitten, droppa på lite av ostmarinad eller olja och smula över rosépeppar
Ni får tills dess stå ut med att jag delar med mig av dessa Lammfärsbiffarna i pitabröd som serveras tillsammans med myntarostade pinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt
4 4 port ris Fetayoghurt 150 g fetaost 2 dl matyoghurt peppar Tomatsallad 1/2 rödlök 4 tomater 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar Lax 4 bitar laxfilé (à 125 g) 2 tsk oregano 1/2 tsk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
4 Potatis 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Färslimpa 1/2 dl ströbröd 1 dl mjölk 2 vitlöksklyftor 240 g gröna oliver med pimiento ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 ägg 1 tsk oregano Fetayoghurt 150 g fetaost 2 dl matyoghurt Sallad 2 tomater 1 romansallad 1 tsk vitvinsvinäger 1 msk olivolja Lägg till i inköpslistan
Hacka persiljan och strö över rotfrukter och vildsvinfärslimpan,servera medfetayoghurt. Skär potatisen,morötter och palstenackori tjocka skivor och blanda med olja, salt och peppar
Häll av och mixa kålen med ett par msk crème fraiche till ett mos. Det blev spetskålsmos (enkelt och klart smakligt) och fetayoghurt, grönprickig av örtkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.