Någon vanlig, gul kantarell och några rödgula trumpetsvampar följde med i korgen också. men med lite förberedelser funkar det med även om jag skulle föreslå det till en helgmiddag, gärna söndag
Lägg i en smord ugnssäker form och pensla med smör. Ställ åt sidan, med lock på. Gjorde sedan älgfärsbiffar, klassisk hasselbackspotatisoch en GRYM rödvinssås
Koka upp med vatten och creme fraische en skvätt vin, timjan och salt samt en klyfta skivad vitlök. När biffarna är klara kan man blanda ner steksky med såsen
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.