ÄLGBURGARE MED KARAMELLISERAD RÖDLÖK & COLESLAW
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Älgfärs
  • 150 g Rökt Sidfläsk Bit
  • 4 st klyftor Vitlök Färsk
  • 0.3 st krukor Timjan - färsk
  • 4 msk Riven Ost
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Rödlök
  • 1 msk Matolja
  • 1 msk Flytande Smör och Margarin
  • 2 msk Strösocker
  • 1 msk Balsamvinäger
  • 1 st Äpple Golden Delicius
  • 0.5 st Vitkål
  • 0.3 st Timjan - färsk
  • 2 dl Majonnäs
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 1 msk Senap Dijon
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.