När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen ochvaniljsåsen i glasen med en matsked. När chokladpuddingen börjar bli klar kan man göra vaniljsåsen
Sikta över florsockret och servera med den uppvispade vaniljsåsen. Lyft upp rabarbern i en skål, tillsätt äpplen, socker, vanilj, kanel och mandel-mjöl
Sikta ö ver florsockret och servera med den upp vispade vaniljsåsen. Lyft upp rabarbern i en skål, tillsätt äpplen, socker, vanilj, kanel och mandel-mjöl
Jag försöker att inte äta så mycket kolhydrater i form av mjöl och socker. Fick hem en påse blandade äpplen från svärfar och blev så sjukt sugen på äppelpaj
Efter att ha testat att göra egen vaniljsås är det svårt att köpa färdig. Denna blir så otroligt mycket smakrikare och inte alls lika bubbelluftfylld som den färdiga
På allmän begäran lägger jag ut mitt recept på lussemuffins med mandelmassa, apelsin och saffran. Det viktiga är att använda riktiga råvaror såsom smör och inte använda olja eller margarin och andra fuskvägar som brukas i muffinsbranschen
Äppelpaj ochvaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.