Grillad kyckling på spenatbädd medrödbetoroch fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Servera kycklingenmed quinoa, rödbetor, sallad och oströra. Stek i oljan eller grilla kycklingen några minuter på varje sida enligt anvisningen på förpackningen
4 1 stor kyckling (ca 2 kg) 3 citroner 1 kruka timjan 2 tsk torkad rosmarin 3 palsternackor 3 stora fasta potatisar 3 päron 2 hela vitlökar 2 msk olivolja 2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Klyfta päronenoch sprid ut dem runt kycklingen. Häll såsen över kycklingen. I bilen igår så berättade L att de också hade ätit mat med frukt dagen innan
Skär kycklingen i bitar och lägg på salladen, toppa med bacon, fetaost och olivolja. kycklingfilé. Lägg bladspenaten på ett fat, strö över rödbetorna, krydda med flingsalt och peppar
Servera med färsk babyspenat. Under tiden, skala och skär rödbetornaochpäronet i små bitar. Ta ut pumpan och lägg på rödbetor, päronoch valnötter, och smula över chevreosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.