Ädelostgratinerad aubergine på quinoa- och granatäppelsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st rödlök (ar)
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 st granatäpple (n)
  • 1 förpackning kokta gröna linser
  • 1 ask babyspenat
  • 1 st citron (er)
  • 1 kruka(or) persilja
  • 4 port quinoa
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk vit balsamvinäger
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 förpackning ädelost
  • 1 olivolja
  • 1 st aubergine
  • 1 bakplåtspapper

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.