Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Toppa med smakrik riven ost och gratinera i ugn i ca. Och en god sallad. Serveras med fördel till pressad potatis, eller annan potatis, men går nog även utmärkt till pasta eller ris
Vispa ur stekpannan med lite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan. Lägg nu i en smord ugnsfast form tomater, fläskfilé, skinka och champinjoner
Smula på rosépeppar och servera med ris/potatisklyftor/pressad potatis och en god sallad. Bryn köttet i smör, krygga med salt och peppar (eller om du har någon annan köttkrydda som du tycker om, jag gillar Knorrs kött- o grillkrydda)
Gnid in köttet med salt och peppar. Pudra över mjöl och späd med buljong och grädde. Pressa den kokta potatisen och rör i äggulorna, smöret och grädden smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.