Det är inte varje dag jag har middagen klar kl halv 11 på förmiddagen, men just när jag jobbar kväll tycker jag det är praktiskt att förbereda middagen så tidigt som möjligt
Nu börjar det närma sig den varma goa tiden då det är dags att byta till sommarsovsäck. Det innebär också att det ställs andra krav på maten man har med sig på paddelturerna
Vid ett "besök" på en av mina favoritbloggar, Bara en kaka till, fick jag synd på detta receptet. Helena som skriver bloggen har fått receptet av en vän som fått
God gratäng helt enkelt. ) Baserat på ett recept jag hittat på bloggen. Fett Bra Mat. Ingredienser. 500 g köttfärs2 burkar krossade tomater4 msk tomatpuré1-2 gula lökar1-2 vitlöksklyftorValfri mängd svamp, vi använde trattisar och champinjonerSalt & Peppar1-2 dl vispgrädde1-3 st squash125 g danazola1-2 dl riven ostSkiva squashen och förstek den
Sommaren är nog den tid på året som vi äter mest sallad och salladsrätter. Det passar på något sätt så bra och är så gott tillsammans med ett doftande nybakat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.