Smaka av med salt och peppar och vänd ner nudlarna. Jag älskar kycklingwok och lagar det ofta när jag är ensam hemma, vilket är rätt ofta nu när det är repstopp på Lars jobb och därmed en massa övertid
Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Strimla kycklingen grovt. Garnera med paprika och basilikablad. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarna och nötter. Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. 300 g äggnudlar
Salta och peppra kycklingen och panera den i mjöl, ägg och skorpmjöl. Börja med remouladsåsen. Fritera kycklingbitarna ett par åt gången tills de fått gyllenbrun färg
Finhacka löken och stek den på medelvärme. Så det här är en indisk kyckling curry. Sen i med den krossade vitlöken och ingefäran och alla andra kryddor
Kycklingmed cashewnötter. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling
Servera med ris eller nudlar, går att använda chili och jordnötter till garnering om man vill. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans medkycklingen
Kycklingmednudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.