Har du en matberedare eller mixer blir moussen klar på 30 sekunder. Servera den som förrätt på rostat bröd eller som en hel måltid med färskpotatis och citronsås
En riktigt tunt skivad oxfilé serverad på en assiett med några gröna blad och en pikant dressing är en frisk förrätt för oss med förkärlek för rött kött
Kräftsjtärts och mangopaj ca 6 pers 1 smördegsrulle Fyllning 1 dm Hackad purjo (den vita delen) 200 g philadelfiaost (gärna smaksatt) 2 dl creme fraiche salt, peppar Garnering 1 brk kräftstjärtar ½ brk cocktailtomater 1 tärnad mango (eller 1 brk) dillfrön machesallad Gör så här Grädda pajskalet i 225 grader i ca 10 minuter (nagga botten) Blanda den hackade purjolöken (vita delen), philost, creme fraiche, salt och peppar
Nu när sparrissäsongen tar vid passar den här förrätten riktigt bra, den känns fräsch och vårig, innehåller endast ett fåtal ingredienser men är ändå imponerande god