Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde medvaniljoch pistagenötter. Nu när jag testat en del recept ville jag så gärna dela med mig till er så jag kontaktade Jessica och Maria och de sa att jag fick dela med mig av vissa recept medan andra hålls exklusiva för de som köper böckerna
Rör ut det rumsvarma smöret medvaniljsockeroch strösocker, tillsätt gärna lite extra vaniljpulver. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över rikligt med pärlsocker
En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda medkardemumma i
Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. konsistens och smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna
Idag har jag och Amanda tillsammans med några goda vänner besökt en minst sagt populär loppmarknad. Visst är det underbart med äppeltider för det finns ju så mkt man kan göra med dem
Tillsätt sirap, salt, saffran, kardemummaochvaniljskrapet. Smula jästen i en bunke och smält smöret. Tillsätt kesellan och nästan allt mjöl och rör om sen tar du i bakpulvret och resten av mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.