Tillsätt lök ochrödcurryoch låt fräsa några minutertill. cashewnötter och färsk thaibasilika att toppa med (inte så nödvändigtochsistnämnda är lite svårare att få tag i)
Jag var nyss inne på kvinnan som har skrivit bokens hemsidaoch där fann jag massor av mer recept imin smak (som intefinnsmedi boken), jag rekomenderar er att kikain på sidan här
- Sallad med äpple, linseroch en doft av Indien. Ett av Hiramsklassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Servera fiskenmed kokt potatisochärtor. Sila av vattnet och lägg upp ärtornai en skål. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök ochtimjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Själva fisken ugnsbakas bara medliteflingsaftoch pressad lime på låg ugnsvärme. Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fiskentillsammansmed resten av grädden. Dela den halvtinadefiskeniportionsbitaroch lägg i en ugnssäker form
broccoli, blomkål, haricotes verts, sockerärtor, blomkål, svamp osv. Man kan använda fisksås för att smaksätta grytan med om man vill men var medveten om att fisksås oftast innehåller socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.