Vildsvinskorv
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g vildsvinskött, t.ex karré
  • 200 g rökt sidfläsk
  • 3 små gula lökar
  • 2 msk dijonsenap
  • 1½ tsk dragon
  • 1 tsk oregano
  • 1 msk sherryvinäger
  • ½ msk rörsocker
  • 1 msk italiensk salladskrydda
  • salt och vitpeppar
  • och
  • 15 minuter Korvarna ska ha en innertemperatur på
  • 70 grader när de är klara
  • 1 morot
  • 2 fasta potatisar
  • 1 gul lök
  • 1 stjälkselleri
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk körsbärstomater
  • 2 dl vatten
  • 1½ msk grönsaksfond
  • 1 burk kokta vita bönor
  • salt och peppar
  • pressad lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.