Servera med tagliatelle. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
4 st tagliatelle. Bryn fläskfilén i lite matfett gyllene runtom. Krydda med salt och peppar. Lägg filén i en eldfast form och stick in en kött-termometer
2 port tagliatelle. 2 port tagliatelle. Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
Servera med nykokt tagliatelle. 300 g tagliatelle. Kram Karin 300 g tagliatelle. En gammal favorit som jag hittat på Arla en gång i tiden är denna rätt med fläskfilé
Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering
550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt. 2 st Tomater. 250 g Mozzarellaost (i bit). 3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Caprese Sallad eller som Italienarna säger “Insalata Caprese” är en vacker och ljuvlig sallad. Jag serverar min sallad på lite annorlunda vis idag och det fick bli en spännande förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.