Vispa smör, farinsocker, vaniljsocker och ingefära krämigt. Klicka 1-2 matskedar smet med jämna mellanrum på ett bakplåtspapper och platta till lite. 1 tsk malen ingefära
Idag bjuds det på en av mina favoriter, en mjuk kaka med choklad men med färsk ingefära i. Det är väl ingen som undgått att jag älskar mjuka kakor, och det är ofta som jag kommer på mig själv att gå omkring och tänka på nya smaker och kombinationer Det som är det bästa är att man kan i stort sett smaksätta kakorna med vad som helst, och garnera kan man göra i all oändlighet
När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Chokladkaka. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkakamed toscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.