Här kommer min version av Glutenfria och nu även mjölkfria frallor med aprikoser och honung. Och Njuter av ett saftigt och gott nyttigt bröd, gärna med en kopp te till
Eftersom hon är glutenintolerant tänkte jag baka lite glutenfrittbröd att ha på lut i frysen. Improviserade lite med vad jag hade hemma och tycker att det blev helt klart godkänt
Stjälp upp degen på köksbänken som du mjölat och knåda ihop degen med resten av mjölet, är degen väldigt kladdig tillsätter du mer mjöl tills du kan forma brödet utan att den fastnar i fingrarna
Förvara i kylen och skiva eftersom eller skiva och frys in. Brödet blir godast att rosta och äta ljummet, tina gärna de frysta skivorna direkt i brödrosten
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Tillsätt sedan rågmjöl och vetemjöl som du tillsätter lite i taget
Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – ochzucchinibröd. Oavsett så är det värt att lägga upp igen utifall att det är någon av er som missat detta underbara bröd
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker omsåsom frön och tranbärspulver
Brödet är dock inget att rekommendera för den som har bekymmermed tänderna. Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Mjuka kakor den. Detta fenomenala redskap somnumera är en institution i väskan och en följeslagare i de flesta av dagens göromål
Att baka glutenfrittbröd tar ingen tid alls - i jämföresle med vanligt brödsom oftast ska jäsa. Att baka glutenfrittbröd är inte svårt, om du bara har rätt ingredienser
Servera förslagsvis med sallad, ägg, rödlök, lite pressad citronoch en nypa örtsalt. Ha sedan i dom torra ingredienserna och blanda till en slät och jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.