Middag på ön, del 2
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 lammrostbiffar
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor färsk timjan
  • färsk
  • timjan
  • salt
  • svartpeppar
  • 400 g sötpotatis,tunt skivad
  • 400 g potatis, tunt skivad
  • 100 g chèvre
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl portvin
  • 3 dl vatten
  • ½ dl kalvfond
  • ½ dl balsamvinäger
  • 30 minuter, tills potatiskakan är genommjuk. Låt den svalna något, även det under press (här slänger du in köttet i ugnen). Vid servering skivas kakan upp i portionsbitar.sås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.