Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Rör ihop fond, crème fraiche, äggula och grädde och koka upp under omrörning. Placera de färdiga toasten på en salladsbädd och ringla över såsen, lägg på den andra brödskivan och strö över färsk timjan
Lägg försiktigt osten över ett upp och nedvänt glas och låt svalna. Ostkorgar. Fyll ostkorgarna med röran strax innan servering och garnera med räkor och rom samt en liten kvist dill
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.