Nu har jag börjat ta tag i de saknade bilderna på bloggen, äntligen. Vissa bilder verkar jag sakna helt så jag får väl laga maträtterna igen för att kunna lägga upp lite bilder
1 Värm ugnen till 180 grader, varmluft. 2. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. 3 Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.