. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Blanda ihop räkor, nudlar, morötter, gurka, sallad, lök och bönor tillsammans med såsen. Ni som har följt mig sedan min gamla blogg Matdériven kommer att känna igen det här receptet
Blanda allt det skurna med olivoljan. Salladen på påskbuffén var en gul och färggrann skapelse. Men den passar naturligtvis, trots sin färg, när som helst under året
Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk
Se till så att du har lagom mängd av allt så att du sedan kan vika ihop rullen. Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska
Med en smakrik vinaigrette på allt det goda känner jag mig nu färdig för lite soffhäng. Känns skönt att kunna stifta bekantskap med en ny vän i kålfamiljen
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.