Den som vinner mitt hjärta ochdärmed får maila sin adress till mig är MARIE. Vad roligt att det var några stycken som ville vara med i min tävling som endast varade igår eftermiddag/kväll
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Salt och peppar. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Bulgursallad har blivit en av mina favoriträtter. Och den går precis lika bra att äta för sig eller som tillbehör och passar utmärkt att ha med sig i matlådan
Med mixer och rivjärn är den också ganska lätt- och snabblagad. En sallad med den nyttiga broccolin. Koka bulguren enligt förpackningens anvisningar och lägg den i en skål
Smaka av med lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan. Börja med att hyvla två stjälkar med hjälp av en mandolin, lägg hyvelspånen i isvatten, sätt åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.