Riktigt gott bröd! Själv valde jag att ha en blandning av hasselnötter och valnötter i. Medan jag hade en blandning av solros och sesamfrön på utsidan. Riktigt smarrigt!
För att variera brödet kan du istället för mango och nyponmjöl smaksätta det med till exempel. Förvara i plastpåse i kylen och skiva eftersom, då håller brödet sig bäst
När degen inte är kletig i mitten så brödet klart. Tillsätt sedan salt, torkad frukt (fikon och russin), frön (solros och pumpa) ochnötter (hasselnötter)
Nyttigt glutenfritt brödmednötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Då brödet jäst färdigt penslar du det eventuellt med något, jag valde filmjölk, och strör därefter förslagsvis över lite solrosfrön, mjöl eller varför inte några pumpakärnor
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och forma två bröd. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie. Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrönoch salt i en skål
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och forma två bröd. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie. Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrönoch salt i en skål
Kommentarer
marianeuman
Riktigt gott bröd! Själv valde jag att ha en blandning av hasselnötter och valnötter i. Medan jag hade en blandning av solros och sesamfrön på utsidan. Riktigt smarrigt!
Logga in eller Registrera för att kommentera.