Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Jag har aldrig lagat detta själv och helt plötsligt för några dagar sen så blev jag jättesugen på stuvad spenat och ägg
När jag lade fram att vi skulle få spenatsoppa en dag denna veckan, rynkades det lite på näsan. Tillsätt lite vatten om du använder fryst spenat som jag gjorde
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Spenat och broccolisoppa med räkkompott (ca 2 portioner). 200 g färsk bladspenat. 1 vitlöksklyfta 1 broccolihuvud 200 g färsk bladspenat
Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. Strimla tomaterna och tillsätt till spenatröran. 4-6 PORTUGN 225°NÖDVÄNDIGHETERPAJDEG2 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl125 g rumsvarmt smör eller margarin2-3 msk iskallt vattenFYLLNINGca 350 g spenat1/2 rödlök1 vitlöksklyfta1/2 grönsaksbujongtärningca 10 soltorkade tomater1 burk marinerad fetaost (ca 150 g)ca 2 riven ost3 ägg3 dl matlagningsgrädesaltsvartpepparGÖR SÅ HÄRBlanda ihop pajdegen. ca 350 g spenat
spenat. Jag letade fram en påse spenat i frysen och resultatet blev. - en halv påse frusen spenat. Lägg spenaten i pannan, helst tinad, men det gick bra med frusen också, häll på grädden och låt koka samman
Precis innan servering strimla baby spenaten och strö över grytan och låt den sloka ner i grytan. Skär fickor i kycklingfiléerna som du fyller med några blad spenat och ca 2 tsk av vitlöksosten. 100 g babyspenat
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Mixa spenat med kvarg. Lägg färsk spenat på en tallrik. 1 1 näve färsk spenat . 2 näve färsk spenat . Blanda samman det med avrunnen tonfisk och ett helt ägg
Blanda i 1 hackad gul lök och ca 200 g babyspenat. ca 200 g babyspenat. Pajdeg. Blanda 125 g smör, 3 dl vetemjöl och 1-2 dl msk kallt vatten till en deg
Stuvad vitkål & spenat som vi åt till lax förra veckan, men som passar precis lika bra till kött. Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
3 st ägg ekologiska70 g vårlök65 g spenat70 g koriander färsk70 g bladpersilja50 g dill2 dl valnötter1 tsk gurkmeja1 tsk salt nymalen svartpeppar smör att steka i. 3 st ägg ekologiska70 g vårlök65 g spenat70 g koriander färsk70 g bladpersilja50 g dill2 dl valnötter1 tsk gurkmeja1 tsk salt nymalen svartpeppar smör att steka i. 65 g spenat. 65 g spenat
Toppa omeletten med färsk spenat och avokado. 50 g färsk spenat. Ansa och skiva svampen och stek den i en stekpanna med matfett, tills svampen får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.