En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honungoch valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honungoch valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honungoch flingsalt
Gratinerad chèvremed valnötter ochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Ringla över olivolja och strö över salt. Chevreost Ciabatta Rödbetor Salladsmix Små linser Valnötter Honung Olivolja Salt Timjan Vitvinsvinäger 1. Skrubba och klyfta 500 g rödbetor och lägg i en smord form
– Kuber av chèvreost. Jag behöver öva lite för det var då inte lätt att vända på det i en ganska för stor stekpanna ochmed hjälp av en fjantig stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.