Fyrarätters: Hummersoppa, boef bourguignon, ostbricka och äppelkaka med tre franska röda viner
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kokta humrar
  • 75 g rotselleri
  • 1 tsk hackad röd chili
  • 3 msk matolja
  • 1 st hackad gul lök
  • 4 skalade och tärnade morötter
  • 1 fänkål
  • 3 stora potatisar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk cognac
  • 3 dl vitt vin
  • 5 dl vatten
  • 1 msk timjan
  • 1/2 tsk curry
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 tsk
  • 0,5 tsk
  • 3 dl vatten
  • 3 msk koncentrerad kalvfond
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 lagerblad
  • 2 tsk torkad timjan
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 20 skalade smålökar
  • 280 g bacon i småbitar
  • 300 g champinjoner
  • 100 g riven mandelmassa
  • 3 ägg
  • 2,5 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.