Ansa blomkålen. Det blir vackrare om du koker hela huvudet men jag brukar ändå koka det i småhuvuden. Koka i saltat vatten ca 10 minuter, tills den är lagom mjuk
Skala och hacka grönsakerna efter lagom stora munsbitar. Börja med kålrot, potatis och morot som du kan slänga ner i buljongvattnet så fort som möjligt
Hacka löken och skär kycklingköttet i små tärningar. Fräs löken och lägg i kycklingen och bryn. Häll på vatten, buljongtärningar, fond och låt koka en stund
Vänd filébitarna i mjölet. Smält smör i en stekpanna, lägg i filéskivorna tillsammans med rosmarinkvisten, stek dem ca 2-4 min på varje sida på medelvärme, tills de har fått en fin skorpa på varje sida, ta bort rosmarinkvisten från stekpannan, salta och peppra köttet
Inte den bästa bilden, men det gick inte att få den bättre med den kameran jag har just nu. Botten 1 ägg3 dl socker100g smör1,5 dl mjöl3 msk kakoChokladmoussen4 äggulor4 dl grädde400g choklad, har man ljus choklad blir kakan mer "randig" av den mörka botten och ljus ovansida