Mina favoriter

  • 13 Recept
Mina favoriter

Camillas pastasås

Smält smör i en kastrull. Smula ner ädelost och låt smälta, tillsätt creme fraichen. Låt bli varmt. Njut tillsammans med en god pasta 1 msk smör

Camillas Kräftblandning

Blanda samman alla ingredienserna. Låt stå kallt innan det ska serveras. Serveras med rostat bröd, öl eller vitt vin

Camillas blomkålsrätt med tomater och sälta

Ansa blomkålen. Det blir vackrare om du koker hela huvudet men jag brukar ändå koka det i småhuvuden. Koka i saltat vatten ca 10 minuter, tills den är lagom mjuk

Camillas laxsoppa

Skala och hacka grönsakerna efter lagom stora munsbitar. Börja med kålrot, potatis och morot som du kan slänga ner i buljongvattnet så fort som möjligt
Grillad oxfilé med rödvinssås

Grillad oxfilé med rödvinssås

1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär potatis och rotfrukter i strimlor. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper

Camillas goda kycklingsoppa

Hacka löken och skär kycklingköttet i små tärningar. Fräs löken och lägg i kycklingen och bryn. Häll på vatten, buljongtärningar, fond och låt koka en stund

Camillas kladdkaka med cocos

Vispa ägg och socker en liten stund och blanda sedan i resten av ingredienserna. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter
Oxfilé Woronoff

Oxfilé Woronoff

Vänd filébitarna i mjölet. Smält smör i en stekpanna, lägg i filéskivorna tillsammans med rosmarinkvisten, stek dem ca 2-4 min på varje sida på medelvärme, tills de har fått en fin skorpa på varje sida, ta bort rosmarinkvisten från stekpannan, salta och peppra köttet

Camillas små överraskningar

Gröp ur och mosa avocadoköttet. Blanda med fetaosten. Bred röran på kexen. 2 avocadon. 1 ask bredbar fetaost
Varm oxfilémacka

Varm oxfilémacka

Skala och hacka lök och vitlök och strimla oxfilén. Stek hastigt i smör. Salta och peppra. Lägg den stekta blandningen på brödskivorna
Camillas chokladkaka

Camillas chokladkaka

Inte den bästa bilden, men det gick inte att få den bättre med den kameran jag har just nu. Botten 1 ägg3 dl socker100g smör1,5 dl mjöl3 msk kakoChokladmoussen4 äggulor4 dl grädde400g choklad, har man ljus choklad blir kakan mer "randig" av den mörka botten och ljus ovansida

Camillas saftiga småfrallor

Källa. Portioner. 22 stIngredienser. 125 g pofiber4 tsk bakpulver1 msk psyllium alt fiberhusk1 msk sesamfrön1 msk krossade Linfrön1/2 dl finriven morot8 ägg2 dl grädde1 dl creme fresh4 dl riven ostGör så här