Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg
Så då hittade jag på lax påspenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen
Stek biffarna på medelvärme. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Grillad kyckling påspenatbädd med rödbetor och fetaost. Skölj spenaten och lägg upp på en tallrik. Här bjuder jag på ett nytt kycklingrecept med många smaker som gifter sig bra tillsammans
Det fick, som så många gånger förr, bli en soppa baserad på vad som råkade finnas hemma. Klockan var för mycket för att jag ens skulle orka tänka tanken att åka och handla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.