Smörstekt rödingfilé med citronkryddad spenatsås och pressad potatis
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk kycklingfond
  • 3 dl vispgrädde
  • 200 gram fryst spenat
  • 0,5 citron
  • 1 tsk salt
  • 0,5 krm nymald svartpeppar
  • 0,5 citron
  • 4-5 minuter Blanda sedan ner spenaten
  • 5 minuter Tillsätt citronsaften och smaka
  • Pressad potatis
  • 2 portioner
  • 300 gram potatis
  • vatten och salt
  • 20 minuter tills all potatis är genomkokt, använd provsticka för att
  • 2 portioner
  • 1 st hel röding
  • 650 gram
  • salt och peppar
  • 50 gram smör till stekning
  • 4 jämnstora bitar
  • 15 minuter i rumstemperatur

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.