Detta lilla vattendjur tillhör gruppen blötdjur tillsammans med exempelvis snäckor och bläckfiskar. Så vid fiskdisken stannade jag till och köpte 2 påsar med musslor samt deras hemlagade aioli
Skär fisken i jämna portionsbitar, gärna två bitar till varje portion. Det här receptet hittade jag på Taste by Louises blogg och det var så fantastiskt gott
Ingredienser för 4 perstorskryggpilgrimsmusslor, vi tog 2 varfärskpotatissparriskantarellersmörsalt och pepparIngredienser till hummersåsen2 msk vetemjöl2 msk smör2 dl matlagningsgrädde ca 1½ dl vatten2-3 msk hummerfond (tyvärr var min egengjorda slut men snart är det ju hummerfiske igen
Jag gillar att skriva om det jag gillar mest först, så jag börjar med mina fina fiskpaket. Börja med att krydda fisken med salt och kryddmix på insidan
Salta och peppra fisken. Riv av ett stort ark ugnsfolie óch lägg fisken på den. Lägg på fisken. 4 regnbågslax, hel portionsfisk (eller. 4 portioner 4 regnbågslax, hel portionsfisk (eller
Fisk är ofta av denna katergori och röding hör till mina favoritfiskar. Ett tips är att lägga ner lite tid på att få fisken helt benfri med en liten tång, ben kan förstöra den godaste fiskrätt