Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt. När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna
Den bestod av kycklingfilé som lagas färdigt i ugnen och som sedan läggs på en bädd av ugnsstekt sparris och över det hälls en sagolikt god sås av soja, smör och citron
Skiva kycklingen i stora skivor. Pia Ca 424 kcal/port med potatis Ca 246 kcal/port utan potatis 4 port 8 potatisar 1 msk smör&rapsolja salt och peppar 20 g hasselnötter 4 kycklingfiléer ca 125 gr/st 1 tsk smör&rapsolja salt och peppar 2 dl hoi sin sås Gör så här. 4 kycklingfiléer ca
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
4 färska kycklingfiléerMarinad (jag använde Santa Maria sweet chilimarinad men om man är strikt får man göra egen)Sås. 1 paket bacon½ hackad eller skivad purjolök2 dl grädde2 dl creme fraiche½ paket Fontana fetaost2 msk basilika (jag använde färskfryst)2 msk kycklingfondnymald svartpepparev. Lägg de färdigmarinerade kycklingfíléerna i en ungsfast form och stek i mitten av ugnen i cirka 30 minuter eller tills innertemperaturen är 72 grader. 4 färska kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong