Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Lägg kalkonen i en ugnssäker form, eller i en liten långpanna, med ena sidan uppåt. Pensla kalkonen runt om med fettet blandat med salt, peppar och soja
rökt lax i fina skivor. Lägg de skivade laxrullarna på rundlarna och toppa med laxrom. Lägg laxskivorna omlott längs med plasten, men spara några centimeter plast längs kanterna
200 g rökt lax. Tärna laxen och strimla salladen, lägg i en bunke. Rör ihop crème fraiche, olivolja, äppelcidervinäger, vatten, pepparrot, salt och peppar till en dressing
Täck med skivad lax och strö dillen över. Har du kvar lite rökt lax sen påskbordet. Påskrester. Servera laxpuddingen med det skirade smöret och en grönsallad
Lägg upp rödbetor, lök, sallat och kapris på ett fat, tillsammans med den rökta fisken. Mmmmums - Rökt sik med rödbetor och fetaost, och - naturligtvis - kall öl och tunnbröd
Bryn kalkonstrimlorna i matfett med löken. Dela champinjonerna och låt dem fräsa med. Jag använde mig av Ingelsta kalkons egna recept som fanns på baksidan av förpackningen,
Det var längesedan jag åt rökta musslor och de kommer numera defenitivt att komma upp på rankinglistan över att tillagas lite oftare, dessutom perfekta att ta med sig i båten om man nu inte har kyla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.